top of page

Ik raad iedereen aan, die op zoek is naar….. dat ene in je leven, om die reis met Eunice aan te gaan! Uitgeleerd en -geoefend is een mens nooit en het is fijn te weten dat Eunice ook bij vragen achteraf te benaderen is. Zij is de spiritual-buddy die ik iedereen gun.

Lisa

Eunice has a broad base of knowledge to guide buddies through challenges. Through readings, guided meditation, her poignant questions and patient listening, I uncovered a lot about my past and how it affects me now. As a man who grew up in a conservative household, I never considered this stuff was for me, but Eunice changed my perspective. I’m appreciative that when the need arose, she encouraged me to seek more specialized, clinical help to continue my growth. I’m going into this next phase prepared with new tools, greater clarity, and a bigger heart for myself and others. I wouldn’t have been able to do it without Eunice!

Kenta

Eunice heeft mij geholpen bij het versterken van de verbinding met mijzelf, met als grootste winst dat ik in staat ben in situaties een figuurlijke stap terug te nemen om vanuit een open houding mijn reactie te kiezen in plaats van te reageren vanuit automatisme. Dit zorgt voor rust en ruimte.

Juulja

Eunice gaat zeer professioneel te werk, schept vooraf helderheid in verwachtingen door kaders te stellen en duidelijke afspraken te maken. Zij heeft zich afgestemd op mijn behoefte en zoekt altijd naar een passende werkvorm. Zo bleken wij beiden van (creatief) schrijven te houden en hebben we via een gedeeld online journal veel geschreven waarbij de quotes, beelden en links naar muziek over en weer vlogen.

Mariska

Eunice staat naast je, achter je, en voor je om je vooruit te helpen daar waar jouw pad naartoe mag gaan. Hierdoor ontstaat er tijd en ruimte om zelf te leren, te ontdekken en uiteindelijk jezelf te ontplooien. Ze is zichzelf, puur en sprankelend en past het traject op het individu aan. Zonder haar was ik nu niet waar ik nu sta.

Nanda

bottom of page